Hvem er jeg?

Anjelica Avalon Next Level In Life

Lidt hurtige factsHvem er jeg?:

Mit navn er Anja Søndergaard, og jeg er ejer af Next Level In Life.

Jeg har udviklet Next Level In Life for at hjælpe voksne kvinder med, at få ryddet op i bagagen fra fortiden og samtidig få lagt en arbejdsplan for fremtiden.
Så man som menneske igen kan mærke sin vej i livet, og har fokus på at opnå sine drømme-mål.

Uddannelse og arbejdsliv

Jeg har mere end 25 års praktisk erfaring inden for kommunikation, arbejdsmiljø, arbejdsglæde, konflikthåndtering, stress, osv.

Udover det, har jeg løbende taget en række kurser med fokus på at styrke min personlige udvikling inden for den alternative verden.
Det startede ud med en uddannelse som LivsstilsTerapeut i 2004-2006 hos Jette Holm, samtidig blev jeg indviet i Reiki 1 i 2004 (hos Hanne Fritzbøger), i Reiki 2 i 2019 (hos Christin Bjergbakke) og i Access Bars (hos Yvonne Stjernholm) ligeledes i 2019.
Øvrige småkurser igennem tiden: Afdødekontakt, Clairvoyance og Husrenselse.

Min passion er optimering af livsglæde, oprydning i gammelt indre snavs, lokalisering af talent og passion, og at hjælpe andre mennesker hen til dér, hvor de også føler, at de lever på den måde, der er rigtig for dem.

Personlig baggrund

Siden jeg var barn, har jeg været god til at aflæse mennesker, og har kunne mærke energier og sindstilstande. [Læs mere i Blogindlægget her]

Det fik meget tidligt tændt en gnist i mig omkring vores verbale sprog vs. kropssprog og vores intuition, og hvordan det bruges til at kommunikere på flere niveauer.

Og det har ført mig på en livslang, og meget interessant, rejse, hvor jeg har suget alt til mig, og brugt hvad jeg kunne, for at håndtere de konflikter og livskriser, som er et livsvilkår for os alle sammen.

Denne rejse har lært mig, hvor vigtigt det er for ens livskvalitet, at leve sit eget individuelle autentiske liv. Uden at gå på kompromis, på sin egen bekostning.
For kun på den måde finder man frem til sin indre passion og sit drive, og kan opnå sit sande drømme-liv.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg ser mig selv som en potentialeudvikler og en spirituel nytænker. Jeg hjælper mine klienter, dvs dig, med at blive den bedste og stærkeste version af dig selv.
Og for at være helt ærlig, så kan det ind i mellem være benhårdt at skulle se sig selv i øjnene, og rent faktisk gøre arbejdet. Men også fantastisk befriende!

Min filosofi er, at man kommer længst med ærlighed pakket ind i kærlighed.
Og med det mener jeg, at du hos mig får sandheden, som jeg ser den, serveret meget direkte. Men altid på baggrund af, at jeg ønsker, at du lykkedes og får succes med den “opgave”, du har ønsket hjælp til.

For hos mig handler det om at komme videre, og tage ansvar for sit eget liv.
Offerrollen skal have sparket, og det skal gå stærkt! 🙂

100% tilfredshedsgaranti

Mine metoder og produkter er udviklede og afprøvede, og de virker!
Derfor giver jeg også en 100% tilfredshedsgaranti, på mine forløb.
Hvis du går all in på processen, og alligevel bagefter ikke føler, at du har fået noget ud af det, så får du hele beløbet tilbage igen.
Ganske enkelt.

Så hvis du er klar på en rigtig forandring, og parat til at knokle for det, så send mig en besked.

Så vi kan rykke dig videre til det næste, og bedste, niveau i dit liv.

Mvh. Anja Søndergaard, Next Level In Life

Læs mere om mine nybegynder-kurser HER.
Læs mere om mit transformationsforløb HER.