Reiki

reiki livsenergi healing energi stress next level in life uddannet

Hvad er Reiki?

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi.
Når du behandles, får du præcis hvad du har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. For energien tager udgangspunkt i den enkeltes unikke situation, og sætter ind der hvor det er nødvendigt. Og ikke altid på den måde, man havde forestillet sig. Men altid på den måde, som hjælper os bedst i sidste ende.
Denne healingsform kan sagtens bruges sideløbende med anden behandling, både alternativt og konventionelt. Energien løsner op både fysisk og psykisk.

Hvor kommer Reiki fra?

Energien blev genopdaget i Japan i slutningen af 1800 tallet af dr. Mikao Usui. Han kaldte energien Reiki og udviklede behandlingen og den dybere forståelse af behandlingsmetoden. Systemet kaldte han: Usui Shiki Ryoho.

Hvad kan Reiki hjælpe med?

Reiki virker både på mennesker, dyr, planter og situationer der trænger til en hjælpende hånd, f.eks. fødsler, jobskifte, husrenselser og relationer der er gået i hårknude.
Det er også yderst effektivt til mennesker, der er i gang med personlig udvikling, trænger til et løft i livet og et skub i den rigtige retning.
Hvis man lider af stress og/eller angst, kan denne healingsform være den helt rigtige måde at få et boost på, da energien aldrig giver én mere, end man kan holde til. Den er blid og blød eller hård og insisterende, afhængig af, hvem man er, og hvad man er parat til.
Energien løsner, strammer, opløser, skubber, former, støtter og bærer én, lige derhen hvor man skal være. Og det er en helt fantastisk rejse at være på!

Jeg er indviet i den traditionelle tradition, under The Reiki Alliance, og da jeg har både Reiki 1 og 2, healer jeg både på det fysiske og psykiske niveau.

Se hvilke behandlinger jeg tilbyder, ved at trykke her.