Hvem er jeg?

Lidt hurtige facts:

Mit navn er Anja og jeg er 43 år. Jeg deler mit hjem i Ishøj med fire “genbrugs-katte”, og arbejder til dagligt med sociale medier og PR for en anerkendt NGO med fokus på dyrevelfærd.

Uddannelse og arbejdsliv:

Jeg har haft et hav af forskellige kommunikations- og udviklingskurser igennem mit mere end 25 års arbejdsliv inden for forskellige fag.
Samtidig har jeg fået skrabet en kæmpe erfaringsdatabase sammen gennem årene, når det handler om menneskers forskelligheder vs. kommunikation, arbejdsmiljø, arbejdsglæde, konflikthåndtering, stress, osv.
Jeg har erfaring med alt fra spavirksomhed og forlag, over til teleselskab og postvæsen, og selvfølgelig det nuværende organisations-arbejde.
Samtidig har jeg løbende taget en række kurser i personligt regi, med fokus på at styrke min personlige udvikling inden for den alternative verden.
Jeg tog en uddannelse som LivsstilsTerapeut i 2004-2006 hos Jette Holm, og så er jeg indviet i Reiki 1 i 2004 (hos Hanne Fritzbøger), Reiki 2 i 2019 (hos Christin Bjergbakke) og Access Bars (hos Yvonne Stjernholm) ligeledes i 2019

Min passion er kommunikation og at hjælpe andre mennesker hen til dér, hvor de også føler, at de lever på den måde, der er rigtig for dem.
Hvor man kan mærke sig selv, sine behov og sine grænser, og hvor ens liv er noget man nyder at være i. Og hvor man ser frem til hvad der kommer forude, fordi man VED, at livet er fyldt med potentielle muligheder og livsopløftende oplevelser.

Personlig baggrund:

Siden jeg var barn, har jeg været god til at aflæse mennesker. Og jeg har mange gange i min opvækst undret mig over, hvorfor det folk sagde, ikke hang sammen med det, jeg observerede.
Det fik mig i en ung alder interesseret i både vores verbale sprog, men også vores kropssprog, og hvordan man bruger det til at kommunikere på flere niveauer.
Som mange andre, har jeg, som før nævnt, igennem både mit arbejds- og privatliv, været i kontakt med mange forskellige mennesker, og stået i mange forskellige situationer.
Nogle gode, andre knap så gode.
Alle disse livsoplevelser, både de gode, de dårlige og de virkeligt rædselsfulde, har lært mig noget om menneskers forskelligheder, at sætte grænser og, at mærke efter i mig selv.
Jeg har også lært hvordan man siger til og fra på en konstruktiv måde, og at det altid er fornuftigt, at vælge sine kampe.
Men først og fremmest har jeg lært, hvor vigtigt det er for ens livskvalitet, at leve autentisk, og på den måde finde frem til sin indre passion og sit drive.

Med denne livserfaring i kufferten, lagt sammen med forskellige behandlings- og kommunikationskurser, og pakket ned med en skarp evne til at finde ind til sagens kerne, er jeg nu klar til at “rejse ud” i verden, så andre kan få glæde af de udviklingsgaver og aha!-oplevelser, jeg er blevet givet.


Hvordan arbejder jeg?

Min filosofi er, at man kommer længst med ærlighed pakket ind i kærlighed. Og med det mener jeg, at du hos mig får sandheden, som jeg ser den, serveret meget direkte. Men altid på baggrund af, at jeg ønsker, at du lykkedes og får succes med den “opgave”, du har ønsket hjælp til.

Hos mig handler det om at komme videre, komme over hurdlen, overvinde sig selv og sin indre saboterende dialog, og føle sig som kaptajnen på sit eget skib. Måske for første gang i sit liv?
Jeg bruger blandt andet Reiki som samarbejdspartner i mine behandlinger, da Reiki-energien understøtter præcis den udvikling, jeg ønsker for mine klienter.
Så hvis du er klar på en rigtig forandring, og parat til at tage et ærligt kig på både dig selv og dit liv, så send mig en besked.

Så vi kan rykke dig videre til det næste, og meget mere givende, niveau i dit liv.

uddannelse uddannet reiki livsstilsterapeut erfaring erhverv stress rosakvarts sten krystal
Rosakvarts er ren kærlighed. Til livet, os selv og hinanden.