fbpx

Anja Avalon

Anja Avalon

Anja Avalon, Livsstilsterapeut og kommunikationsspecialist, har en baggrund indenfor kommunikation, digital marketing/sociale medier, optimeringsprocesser og menneskelige relationer.

Anja valgte i forsommeren 2020 at sige sit faste arbejde op, for at hellige sig sit livsformål med at hjælpe dem, der føler sig fortabte, ved siden af og forkerte.
Ideerne og inspirationen stod i kø hen over sommeren. Og der blev lagt mange timer i udvikling af de mange aha-oplevelser og ”divine downloads”, der væltede ind.

Efter 3 måneder intensivt arbejde med nedskrivning, omskrivning, testkørsler, flere omskrivninger, opsætning af ny hjemmeside og meget mere, er dette unikke produkt nu på gaden.

Fire udviklende moduler står klar til at til at hjælpe tusindvis af menneske med at opnå det liv, de op til nu kun har turde drømme om.

Anja har igennem årene prioriteret at have en balance mellem sin spiritualitet og sin konkrete, mere håndgribelige, hverdag. Og beskriver sig selv som en spirituel nytænker med begge ben på jorden.

Dette udgangspunkt er også brugt i udviklingen af produkterne, der tilbydes hos Avalon Life Products. Og man vil opleve, at hovedproduktet, Avalon-systemet, netop er en blanding af teknikker fra begge verdener.
Så man som kunde får en holistisk og komplementær behandling, der virkelig kan gøre en forskel.

Under nyt firmanavn, Avalon Life Products, er Avalon-Systemet nu ankommet, og er klar til at ændre dit liv!

Anja Avalon Life Products

Trænger du til at starte dagen på en god måde?
Så smid et Like på Avalon Life Products Facebookside, og få et motiverende boost i dit feed hver morgen!

Facebook
Instagram