fbpx

Anja Avalon

Anja Avalon

Anja Avalon, Livsstilsterapeut og kommunikationsspecialist, har en baggrund indenfor kommunikation, digital marketing/sociale medier, optimeringsprocesser og menneskelige relationer.

Anja valgte i forsommeren 2020 at sige sit faste arbejde op, for at hellige sig sit livsformål med at hjælpe dem, der føler sig fortabte, ved siden af og forkerte.
Ideerne og inspirationen stod i kø hen over sommeren. Og der blev lagt mange timer i udvikling af de mange aha-oplevelser og ”divine downloads”, der væltede ind.

Efter 6 måneder intensivt arbejde med nedskrivning, omskrivning, testkørsler, flere omskrivninger, opsætning af ny hjemmeside og meget mere, er flere unikke produkter nu på gaden.

En række udviklende onlinekurser står klar til at til at hjælpe tusindvis af menneske med at opnå det liv, de op til nu kun har turde drømme om.

Anja har igennem årene prioriteret at have en balance mellem sin spiritualitet og sin konkrete, mere håndgribelige, hverdag. Og beskriver sig selv som en spirituel nytænker med begge ben på jorden.

Dette udgangspunkt er også brugt i udviklingen af produkterne, der tilbydes hos Avalon Life Products. Og man vil opleve, at de fleste onlinekurser netop er en blanding af teknikker fra begge verdener.
Så man som kunde får en holistisk og komplementær behandling, der virkelig kan gøre en forskel.

Under nyt firmanavn, Avalon Life Products, er Avalon-Onlinekurserne nu ankommet, og er klar til at ændre dit liv!

Anja Avalon Life Products

Få et gratis mini-kursus for 0 kr.!

Hos Avalon Life Products skal man ikke bare tage ord for gode varer.
Du kender formentlig ikke virksomheden, og aner ikke, hvad det står for og hvad de kan gøre for dig
Og om du vil få det for pengene, som du forventer.

Derfor kan du få minikurset “Energi-øvelse i 5 lette trin” for 0,00 kr.!
Det koster kun din opskrivning på nyhedsbrevet, og på den måde har du mulighed for at se, om de onlinekurser der udvikles her, er noget for dig.
Før du investerer i din fremtid.

Trænger du til at starte dagen på en god måde?

Så smid et Like på Avalon Life Products Facebookside, og få et motiverende boost i dit feed hver morgen!