Access Bars

Hvad er Access Bars?
Forestil dig, om nogen kunne trykke på en knap og få den stemme i dit hoved, der fortæller dig, at du ikke er god nok, eller at du ikke kan opnå det, du drømmer om, til at forstumme… Sådan er Access Bars!

Eventuelle begrænsninger, du opretter i dit liv, er forbundet med dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger om det. Når du modtager en AB-behandling, kan du begynde at rydde op i alt det, der afholder dig fra at tro, at du kan få det liv, du altid har drømt om.

For du KAN opnå alle dine mål for livet! Få nedbrudt dine egne begrænsninger, og slet den negative og nedvurderende indre dialog med denne behandlingsform.

Hvad går det ud på?
Access Bars er en blid behandlingsform, der blev introduceret af Gary Douglas i begyndelsen af ​​1990’erne. Barerne er 32 unikke punkter på hovedet, der er forbundet med forskellige områder og aspekter af livet.

Under en AB-session rører behandleren forsigtigt disse punkter for at frigive den elektromagnetiske ladning af alle tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger, der muligvis har begrænset dig i de berørte livsområder.

Det er ikke uden grund at det officielle motto er:
All Of Life Comes To Me With Ease, Joy & Glory®

Hvordan foregår en behandling?
Book en behandling lige HER

Access Bars Session
Modelbillede lånt fra Access Bars officielle side