Velkommen til nye begyndelser!

Velkommen til alle, der stræber efter at højne sin egen energi, og ønsker at være med til at gøre en spirituel forskel, uanset hvor stor eller lille den forskel måtte være.
(Verden har brug for dig, og det er ikke størrelsen det kommer an på ;-))

Mit navn er Anja, og jeg oprettede i 2019 virksomheden Next Level In Life, for at kunne være en lidt anderledes spirituel samarbejdspartner, coach og underviser.

Min mission er, at gøre alternativ behandling og spirituel udvikling, tilgængeligt for alle, og ikke kun for dem, der geografisk er tæt på min forretning, eller dem der har mulighed for at hive den store tegnebog frem.

Samtidig er det vigtigt for mig, at gøre alt det her ”fluffy”-noget, så konkret og letforståeligt som muligt. Og med masser af humor oveni. 🙂

Dette betyder at jeg primært fokuserer på at udvikle kurser og behandlinger, samt nye spændende produkter og metoder, der kan komme så mange til gode som muligt.
Og til en pris, hvor de fleste kan være med.

Alt jeg lancerer, er udviklet med tanke på folks forskelligheder og udfordringer, og vil derfor, for det meste, kunne bruges bredt i befolkningen, på tværs af alder, køn, geografi og livsvilkår.

Der er allerede en masse nye og spændende produkter i støbeskeen, som udkommer løbende i 2020. Så hold øje med hjemmesiden, og tilmeld dig nyhedsbrevet. Så er du sikker på, ikke at gå glip af noget. 🙂

I håb om at kunne sige velkommen til en mere højtvibrerende fremtid!

Anja, Next Level In Life

Velkommen hos Next Level In Life